MCT- 12 de juny de 2024

El ple de la Mancomunitat Camp de Túria ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Diputació Provincial de València i l’ens supramunicipal per a continuar impulsant el turisme en la comarca a través del Pla de Dinamització i Governança Turística. Les votacions han sigut 12 a favor del PSOE, Compromís, Ciutadans i UCIN i 8 abstencions per part del PP i Vox.

Aquest Pla és una iniciativa de la Generalitat Valenciana, instrumentada a través de l’Agència Valenciana del Turisme en col·laboració amb les diputacions provincials, administracions locals i entitats privades. Té com a objectiu fomentar i innovar els productes turístics valencians mitjançant la millora de la competitivitat, sostenibilitat i el reequilibri social territorial.

En el ple, també s’ha procedit a l’aprovació provisional del Reglament Intern per a la gestió de Borses d’Ocupació Temporal en la Mancomunitat Camp de Túria. El resultat ha sigut votació a favor per part del PSOE, Compromís, Ciutadans i UCIN i l’abstenció del PP i Vox.

A més, s’ha aconseguit una aprovació per unanimitat en la signatura del conveni de cooperació educativa entre la Universitat Internacional de la Rioja i la Mancomunitat Camp de Túria, pel qual es podrà optar a la realització de pràctiques en l’àmbit de la salut mental en el programa PRISMA Camp de Túria.