La Mancomunitat Camp de Túria està treballant des de fa mesos amb la Universitat de València per a aplicar la Intel·ligència Artificial en la cerca d’ocupació. L’Acord Territorial d’Ocupació va començar a desenvolupar aquesta línia de treball fa dos anys. L’objectiu és millorar la qualitat de la intermediació laboral en el Portal d’Ocupació i Empresa.

Divendres passat 22 de gener, la directora de Promoció Econòmica i Ocupació de la Mancomunitat Camp de Túria, Chelo Herráez, al costat de les AEDC i personal tècnic de l’Acord Camp de Túria es van reunir amb Eva Onaindia, catedràtica de la Universitat de València i Laura Sebastiá, Subdirectora Docent DSIC de la Universitat de València per a continuar treballant la línia de la intel·ligència artificial.

Aprofitant les dades que ens aporta el Portal d’Ocupació i Empresa de la Mancomunitat Camp de Túria tant d’empreses com de persones desocupades, es vol millorar les labors d’intermediació. És a dir, que la Intel·ligència Artificial siga capaç de millorar la cassació entre oferta i demanda. Que puguem extrapolar dades i puguem predir quins requisits laborals i formatius necessitem tenir per a comptar amb més possibilitats de trobar una ocupació.

La Mancomunitat Camp de Túria, desenvolupa des de l’any 2016 i gràcies a Labora un Pacte Territorial d’Ocupació que cerca millorar l’ocupabilitat de la comarca. Per això, es fa molt necessari aprofitar totes les eines que posa a la nostra disposició la Universitat per a millorar els nostres serveis i al mateix temps ajudar tant les persones que cerquen ocupació com a les empreses que cerquen al/la millor candidat/a per a cobrir les seues vacants.

Si vius a Camp de Túria i estàs cercant treball recorda que pots visitar aquest enllaç https://gestionandote.com/agencia/campdeturia i conèixer les últimes ofertes publicades i si tens una empresa amb algun lloc vacant, no el dubtes, publica la teua oferta i t’ajudarem a trobar un bon perfil. Si tens dubtes amb algun aspecte del portal pots telefonar-nos al 962798150 Ext.2 i t’ajudarem.