MCT

La Mancomunitat Camp de Túria té tot llest perquè aquest cap de setmana de començament la lliga comarcal de Futbol Sala. Una competició que es reprèn després d’un any de pandèmia i que els xiquets i xiquetes esperen amb il·lusió.

12 clubs de futbol i col·legis conformen aquesta temporada, la 2021/2022, dels municipis de l’Eliana, Llíria, Sant Antoni de Benaixeve, Benissanó, Domenyo, Vilamarxant, Riba-roja de Túria i La Pobla de Vallbona. Durant tota la competició es disputarà en format liguilla amb enfrontaments setmanals. En els mesos de gener i maig es passarà a un format diferent a l’estil “copa” amb eliminatòries. Aquest mateix cap de setmana començaran els primers partits.

Equips mixtos des dels 6 anys de la categoria de pre-benjamí fins als 13 d’infantil gaudiran d’aquesta competició organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria, a través del seu tècnic d’esports amb la col·laboració de clubs i col·legis de la comarca.


Nova competició

A més, aquesta temporada es coordinarà per primera vegada una lliga de bàsquet. Aquesta competició començarà el pròxim 12 de novembre amb les categories de benjamí i pre-benjamí.

El Basket Marines, l’Escola de Bàsquet de Llíria, el CBFC Benaguasil, el CB Bétera, Jovens l’Eliana i ACDSAB es posaran en marxa per a desenvolupar la primera lliga comarcal de bàsquet a Camp de Túria. La previsió de l’organització és que es produïsquen noves incorporacions de clubs per a la pròxima temporada.

L’esport comarcal de Camp de Túria torna a omplir les pistes d’esport, treball en equip i companyonia. La Mancomunitat Camp de Túria treballa per a vertebrar el territori i l’esport és un dels instruments.