MCT- 23 de maig de 2024.

L’Associació de Pares del Centre Ocupacional Camp de Túria de Riba-roja del Túria ha aconseguit millorar la qualitat de vida de les persones usuaris del centre gràcies al suport de la sucursal local de CaixaBank, que ha concedit 20 tablets destinades a enriquir les seues activitats.

La directora d’aquesta sucursal juntament amb una treballadora, han estat les encarregades de lliurar tot el material electrònic, el qual està valorat en 4.100 euros. Les 20 tablets són del model Lenovo M10plus, amb una mida de 10’6 polzades. Aquesta acció representa un recurs essencial que ajudarà a millorar l’experiència d’aprenentatge i participació dels usuaris del centre.

El Centre Ocupacional Camp de Túria és un servei especialitzat que ofereix suport físic, funcional i psicosocial a persones amb discapacitat intel·lectual. A més de proporcionar ocupació terapèutica i activitats de convivència, el centre també es dedica a facilitar la integració social i laboral dels seus usuaris.

Amb una capacitat per atendre a 40 usuaris, aquest centre proporciona un entorn segur i enriquidor per a aquells que no poden integrar-se en un centre especial d’ocupació o empresa ordinària.