Aquest matí ha tingut lloc la signatura per a l’adhesió de la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció, entitat destacada del sistema socioeconòmic de Camp de Túria, a l’Observatori d’Ocupació i Empresa de Camp de Túria. Amb aquesta acció es completa el document d’adhesió iniciat en 2023, en el qual prèviament s’havien compromés a col·laborar Fundació Laboral de la Construcció, Fundación Laboral de la Construcción, AVA-ASAJA, FEPEVAL, Cruz Roja, IDECO Camp de Túria, Gal Turia-calderona, AEMON, ATA, UGT-PV, CCOO-PV i Associacions de Comerç, empresaris y polígons industrials dels municipis de Camp de Túria.

A l’acte han assistit Francisco Zamora, president de FEVEC, Mari Carmen Asensi, Secretària General de FEVEC, Amparo Navarro, presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i Chelo Herráez, directora del departament de Promoció Econòmica i Ús de l’ens supramunicipal. “Aquesta adhesió és important per a potenciar la figura de les empreses i crear llocs de treball en este territori”, assenyala Zamora.

L’Observatori d’Ocupació i Empresa s’ha afermat com un espai-òrgan consultiu compost per agents socials, econòmics i administracions públiques, que actua com a instrument que garanteix el creixement d’ocupació de qualitat i un desenvolupament local sostenible a través de la concertació territorial. Es configura d’aquesta manera un espai deliberatiu de participació en les decisions d’aquells aspectes que afecten el territori, promovent les iniciatives i servicis del departament de Promoció Econòmica i Ocupació i creant-se al seu torn una eina que permetrà adequar la política local als problemes i necessitats de la comarca.

En definitiva, l’Observatori d’Ocupació i Empresa serà un òrgan de concertació públic-privat basat en la col·laboració i l’esperit emprenedor de la nostra comunitat i que permet crear un espai d’anàlisi i estudi de la realitat socioeconòmic, del mercat de treball i del teixit empresarial: “Hui FEVEC ja entra a formar part d’aquest òrgan que té com a principal objectiu millorar i fer créixer la nostra comarca Camp de Túria”, recalca la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria.