MCT – 23 de maig de 2023

Aquest cap de setmana el camp municipal Francisco Soriano de Riba-roja ha acollit la jornada de clausura de la lliga intermunicipal de futbol 8 querubí. Durant tot el matí del dissabte 20 de maig els 10 equips que han disputat la competició des d’el mes de novembre passat van poder gaudir d’una jornada festiva en la qual tots eren els protagonistes.

Els diferents equips de xiquets i xiquetes de fins a 6 anys es van enfrontar entre si per a clausurar la temporada. Cal recordar que es tracta d’una lliga no competitiva íntegrament organitzada i coordinada per la Mancomunitat Camp de Túria.

Es dona així per conclosa la temporada 2022/2023 amb expectatives de començar la nova temporada després de l’estiu amb més equips participants. Si vols més informació sobre aquestes lligues per a participar en la pròxima posa’t en contacte amb el tècnic d’esports de la Mancomunitat Camp de Túria en el 607067090.

Després de gaudir dels partits es va fer lliurament de medalles, diplomes i trofeus a tots els equips participants. L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga; el regidor d’esports, Francisco Javier García; el president del Club de Riba-roja, José Luis Mateu i el tècnic d’esports de la Mancomunitat Camp de Túria, Andreu Sanz, van participar en la jornada.

La Mancomunitat Camp de Túria vol agrair públicament la participació de tots els clubs que han fet possible aquesta competició. Gràcies als equips directius, entrenadors i jugadors i jugadores de: C.D. Racing Riba-roja; At. Vallbonense; F.C. Benaguasil; C.F. Marines; C.D. Casinos; C.D. Pedralba; Llíria Levante U.D.; At. Villar C.F.; Vilamarxant C.F.; F. B. A. C. Benaguasil.