MCT

La Mancomunitat Camp de Túria i l’Ajuntament de Vilamarxant han organitzat al costat de la Universitat de València una jornada que versarà sobre l’emprenedoria social i els ODS. Es tracta d’una jornada gratuïta prèvia inscripció en el següent enllaç https://bit.ly/3k1rnpk

Aquesta jornada, que se celebrarà a la Casa de la Cultura de Vilamarxant de 10.00 a 14.00 hores se centrarà en l’eix de prosperitat dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La jornada servirà per a conèixer millor la importància dels ODS i la seua implicació real en l’economia a través d’experiències ja formulades.

L’aula Empresocial ha posat en marxa les III Jornades comarcals “Emprenedoria social i ODS” que tindran lloc en cinc sessions celebrades en diferents capitals de comarca i que abordaran, cadascuna, un eix dels ODS.

En el cas de Vilamarxant, el dijous 27 de maig se centrarà en els títols 7, 8, 9, 10 i 11 dels ODS. La jornada s’iniciarà a les 10:30h del matí amb una presentació institucional. Mitja hora després, la directora de l’aula Empresocial, Pilar Alguacil, parlarà sobre els ODS i l’agenda 2030.

A continuació, Antonia Sajardo, del departament d’Economia Aplicada de la UV, i Emili Altur, gerent de Novaterra, consultor i docent; participaran en una Taula de Conferències que tractarà l’economia Social i els ODS com a binomi primigeni de sinergies i els ODS com a motor local. Després d’una pausa, a les 12:30h serà el torn d’una taula redona on es presentaran experiències de bones pràctiques a propòsit de l’aplicació dels ODS i l’economia sostenible. En aquesta taula redona participaran Sercoval, Civil 4 S.L. i Rodant Cooperatives.

La sessió de Vilamarxant s’enquadra dins de les III Jornades Comarcals. La primera sessió es va celebrar a Alzira, la següent a Gandia i després de la de Vilamarxant arribarà el torn de Sagunt i el tancament de les jornades serà a València. Les III Jornades Comarcals estan organitzades per Aula Empresocial i UVEmpren amb la subvenció de la Diputació de València i el suport de Divalterra.