MCT

La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat aquest matí una trobada comarcal per a parlar d’emprenedoria social i Objectius de Desenvolupament Sostenible. Una cita que ha comptat amb la col·laboració de l’aula EmpreSocial de la Universitat de València i la Diputació de València.

A l’acte han assistit alumnes i alumnes dels centres educatius de l’IES Camp de Túria i IES Laurona de Llíria; IES Les Alfàbegues de Bétera; IES l’Eliana; IES Benaguasil i IES El Corriol de La Pobla de Vallbona. Més de 200 joves que s’han donat cita en el Multiusos de Llíria i que a més de conèixer en profunditat l’emprenedoria social han pogut descobrir tots els serveis que des de l’àrea de Joventut els podem oferir.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha sigut l’encarregada d’inaugurar la jornada on ha volgut agrair el treball de “la Universitat de València per conjuminar esforços per a acostar l’emprenedoria als joves de Camp de Túria; per transmetre tots els mecanismes que estan al seu abast i per dotar-los de coneixements perquè siguen capaços d’afrontar amb garanties el seu futur més pròxim”.

Al mateix temps, un networking comarcal es desenvolupava amb emprenedors/as de la comarca. Una manera de crear sinergies entre les persones amb idees de negoci. S’han creat taules de treball de col·laboració entre ells i elles.

I perquè la joventut puga comprovar de primera mà què és ser un emprenedor/a les persones que han muntat una empresa amb el suport de personal tècnic de la Mancomunitat Camp de Túria han realitzat una mostra dels seus productes i han respost els dubtes dels joves.

A més, i dins del desenvolupament de la Universitat de València, dues dels emprenedors han participat en una taula de bones pràctiques i han donat a conèixer el seu cas a les persones assistents.

La cita ha servit també per a donar a conèixer les aules d’emprenedoria que ja s’han generat amb la col·laboració del personal tècnic de l’ens supramunicipal a Llíria, La Pobla de Vallbona i l’Eliana. S’ha creat la taula de treball per a constituir una nova aula d’emprenedoria a Bétera pel que s’han creat sinergies i suports per a dinamitzar aquesta última aula entre tots. L’ens supramunicipal continua treballant en la cultura emprenedora per a preparar a els/as joves per al futur.