MCT

La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat per al pròxim 15 de novembre a Riba-roja de Túria la jornada ‘La Petjada de Carboni, avanç cap al Pacte Verd Europeu’. Es tracta d’una cita ineludible per a personal polític i tècnic perquè en ella es treballarà en les línies de futur i treball conjunt per a desenvolupar Camp de Túria gràcies als fons europeus.

Les persones assistents podran analitzar les oportunitats i iniciatives estratègiques sobre les quals versarà el futur de la comarca. Per això, és important la participació dels municipis que componen Camp de Túria. Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Riba-roja, l’acte se celebrarà al castell d’aquest municipi.

A més, la jornada que es desenvoluparà durant tot el matí té l’objectiu d’informar i formar sobre el Pacte Verd Europeu, l’aplicació de la Petjada de Carboni en l’àmbit de l’administració i l’empresa així com reflexionar sobre Iniciatives Estratègiques i Missions de transformació que poder ser d’interès per a la comarca.

L’acte s’emmarca dins de les subvencions que concedeix Presidència de la Generalitat Valenciana i comptarà amb la participació de José Luis Muñoz per a desenvolupar la sessió. Muñoz ha sigut director de la Comunitat d’Innovació i Coneixement en canvi Climàtic de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT) de la Comissió Europea, president de les comunitats d’Innovació i Coneixement del EIT a Espanya i actualment és ‘Sènior Advisor’ en diversos grups estratègics per als fons NextGenEU.

L’acte comptarà amb la inauguració de la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero. Si alguna empresa de Camp de Túria té especial interès a participar en la jornada pot posar-se en contacte en el número de telèfon 962798150 Ext.2.