La Mancomunitat Camp de Túria ha col·laborat en la I Cimera Valenciana d’Emprenedoria organitzada per l’ajuntament de Riba-roja de Túria, municipi que durant tres dies s’ha convertit en seu de la innovació mostrant l’atractiu empresarial del municipi, en paraules de Robert Raga alcalde de Riba-roja de Túria.
Per part seua, Lola Celda presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria ha destacat el significat d’aquesta mena d’esdeveniments per a Camp de Túria i el treball que es realitza des de la Mancomunitat amb el lema: Camp de Túria Territori Innovador.

En la inauguració també va ser present el sotssecretari del Ministeri de Ciència i Innovació, Carlos Marco Estellés. I va ser amenitzada pel conferenciant i escriptor Mario Alonso Puig i l’humorista i showman valencià Eugeni Alemany.
En definitiva, tres dies plens de ponències magistrals, xarrades motivacionals, tallers i espais per al networking i taules d’experiències amb referents de l’emprenedoria. Entre aquestes accions destaca la participació del tècnic d’empresa i subvencions de la Mancomunitat Salvador Olmos, qui ha presentat les ajudes que existeixen a la disposició de les persones emprenedores.