MCT

La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat aquesta vesprada una sessió extraordinària del Ple. La reunió que s’ha celebrat de forma telemàtica excepte per als nous membres del plenari.

Els canvis en les alcaldies de Llíria i Vilamarxant provoquen que es produïsquen canvis també en els membres de ple dret de l’ens supramunicipal. En aquest sentit, i per a facilitar la presa de possessió dels representants dels ajuntaments de Llíria i Vilamarxant s’ha convocat de forma presencial als nou membres.

Els nous membres són Joan Manuel Miguel León, com a alcalde president de l’Ajuntament de Llíria i la regidora Consuelo Morató Moreno, en qualitat de regidor representant que tomarà possessió al setembre; i per Vilamarxant, el nou alcalde president, Xavier Jorge Cerdà i Héctor Troyano Navarro, en qualitat de regidor representant que tomarà possessió al setembre.

La cita comarcal ha començat amb l’habitual minut de silenci en memòria de les víctimes de violència de gènere i les morts que ha provocat la Covid-19 a la comarca. Després de la presa de possessió dels nous membres s’ha aprovat l’acta de la sessió ordinària anterior i s’ha aprovat el compte general de l’exercici 2020.