Dimarts passat, la seu de la Mancomunitat va acollir una nova reunió de treball per a aprofundir en la digitalització del comerç de Camp de Túria. En la cita van participar la directora del Departament de Promoció Econòmica, Chelo Herráez; així com el regidor de Vilamarxant, vicepresident tercer i responsable de l’Àrea d’Innovació i Noves Tecnologies de la Mancomunitat Camp de Túria, Xavier Jorge; el president de l’Associació de Comerciants de Vilamarxant, Ximo Escamilla; i el representant de Pateco, Amadeo Aznar.

En la reunió es va aprofundir en la manera de digitalitzar el comerç local. Es començarà per conèixer quina és la situació real dels comerços que formen part de Comerç Actiu. Amb un qüestionari es podrà establir un punt de partida per a poder conèixer quin nivell de digitalització posseeixen i a partir d’ací anar ampliant coneixements i adoptant eines que milloren i creen millors serveis a la disposició dels veïns i veïnes de Camp de Túria.

S’ha creat una dinàmica de treball molt bona en la qual participen les 17 associacions de comerciants que existeixen a Camp de Túria. La intenció no és una altra que la d’enfortir el teixit comercial de la comarca perquè torne a ser motor de creixement a Camp de Túria.