El ple ordinari de la Mancomunitat Camp de Túria s’ha reunit esta vesprada per a debatre, entre altres assumptes, l’aprovació del pressupost per al 2020 de l’ens supramunicipal.

Uns comptes que ascendeixen a 2.962.762,54 euros i que han sigut recolzades per 16 vots a favor (PSPV, Compromís, Ciutadans, Contigo, UPN) i 4 en contra (PP). Un pressupost que ha crescut 341.493,71 euros respecte a l’any anterior. Entre altres projectes que es beneficiaran d’aquest pressupost destaca l’ambiciós repte del transport comarcal per a persones amb diversitat funcional als centres ocupacionals.

L’acte ha deixat de manifest també el desig conjunt de tots els municipis de treballar mancomunats per a millorar la mobilitat a la comarca.

Un ple, que ha començat com ja és habitual, amb un minut de silenci per les víctimes de violència de gènere. En el que portem d’any 20 dones han sigut assassinades per les seues parelles o exparelles, 1 d’elles en la Comunitat Valenciana.

En finalitzar l’esdeveniment s’ha anunciat que divendres que ve i amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona es llegirà un manifest a les 10.00 hores a la porta de la Mancomunitat.