La Mancomunitat Camp de Túria comptarà amb un Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE). Així s’ha acordat amb la signatura d’un conveni entre aquesta institució supramunicipal i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, i la seua recent publicació en el Butlletí Oficial de l’Estat.

El PAE és una oficina en la qual s’informa les persones emprenedores sobre tot el necessari per a la creació de noves empreses. Aquests punts d’atenció presten assessorament i formació durant el procés d’emprenedoria, i ajuden en la tramitació de la documentació necessària per a portar a bon port el projecte empresarial. Així mateix, també s’assessora sobre les ajudes públiques disponibles.

Des de fa aproximadament 2 anys, i dins de l’Acord Territorial d’Ocupació finançat per LABORA, la Mancomunitat està treballant per a fomentar l’emprenedoria al Camp de Túria. De fet, en aquest temps s’han posat en marxa Itineraris per a Emprenedors, en els quals, de forma gratuïta, s’ofereix ajuda en el desenvolupament de la seua idea. Es tracta d’itineraris d’acompanyament i formació, en què s’elaboren mapes d’empatia, plans d’empresa, el model Canvas i on s’estudia en profunditat la viabilitat del negoci.

El PAE, que es posarà en marxa a gener en la seu de la Mancomunitat, a Llíria, és una mostra més de l’aposta d’aquesta institució per potenciar l’ocupació per compte propi per a millorar l’ocupabilitat a la comarca.