La Mancomunitat Camp de Túria vol ajudar a tots els veïns i veïnes de la comarca. És per això, que ja hem llançat un vídeo amb una sèrie d’exercicis que ens permetran mantenir-nos en forma.

El tècnic d’Esports de l’ens supramunicipal anirà penjant en les xarxes socials de la Mancomunitat i el Circuit Carreres Populars una sèrie de vídeos amb exercicis. El responsable mostrarà com realitzar les activitats, la freqüència dels exercicis i el temps de descans entre l’un i l’altre.

És una forma més de mantenir el cos i la ment activats. Estos vídeos que s’aniran publicant i adaptant a tots els nivells poden realitzar-se sense cap mena de material específic. Es tracta de promoure l’activitat física en estos moments de confinament.

Mentre dure l’Estat d’Alarma, decretat pel Govern d’Espanya, totes les persones que vulguen mantenir-se en forma o començar a realitzar una mica d’exercici ho tindran més fàcil encara. Només han d’estar atents a la pàgina de Facebook de la Mancomunitat Camp de Túria i de Circuit Carreres Populas Camp de Túria. Així de fàcil. T’animes? #yomequedoencasa