MCT – 27 de gener de 2023

La Mancomunitat Camp de Túria s’ha reunit amb el Movility Innovation València (MIV) per a posar en marxa una enquesta en la qual participen els veïns i veïnes de Camp de Túria per a conèixer la situació real de la mobilitat a la comarca.

 

La cita ha comptat amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda i el delegat de Mobilitat i Parcs Naturals, Antonio Ropero. Han pogut conèixer de primera mà les explicacions de Jackie Sánchez-Molero, directora del MIV i de César Calabuig, tècnic d’innovació i projectes de AVIA. L’empresa tecnològica Sufragium explicó la posada en marxa de l’enquesta a través d’una aplicació. El regidor de Domenyo, Andrés Agüera, també va participar en la reunió.

L’objectiu és poder tenir informes dels municipis que s’adherisquen a aquest programa de manera individual i un altre de manera col·lectiva per a conèixer la fotografia actual de la mobilitat a Camp de Túria. Els consistoris s’adheriran al projecte si així ho consideren sense cap cost. A més, els veïns i veïnes que vulguen participar en l’enquesta podran accedir a ella.

En els pròxims dies, es remetrà una carta als consistoris comarcals perquè decidisquen si volen sumar-se a aquest projecte. Es tracta de conèixer els detalls de mobilitat per a poder oferir millors serveis públics de transport, aparcaments, freqüències de pas…