L’acabada d’estrenar pàgina web de la Mancomunitat Camp de Túria, que s’ha adaptat per complet a les noves necessitats dels veïns i veïnes de la comarca a causa de la crisi sanitària provocada pel COVID-19, disposa d’un apartat especial per al Teletreball.

Conscient del repte que suposa per a la societat en general adaptar-se a la nova realitat i més encara a un teletreball quasi inexistent fins a hui, la Mancomunitat ha fet l’esforç d’aglutinar en la seua pàgina web recursos i aplicacions informàtiques que faciliten esta nova manera de treballar.

Els treballadors i treballadores de Camp de Túria poden trobar en la pàgina una sèrie de documents que ofereixen consells bàsics perquè el teletreball a casa siga tot un èxit. També poden trobar referència a la importància de la ciberseguretat.

A més, posem a la disposició de les empreses els recursos que ens ofereixen les aplicacions informàtiques per a mantenir l’ordre amb l’equip des de la distància. Es pot trobar informació sobre com fer reunions grupals, programes ofimàtics i d’arxius en el núvol, aplicacions d’organització i planificació i també programes de control remot.

En definitiva, la pàgina web pretén oferir un ampli ventall de possibilitats que milloren l’organització i la comunicació per a totes aquelles empreses que estan oferint els seus serveis però tenen al seu equip teletreballant des de casa.

Tota la informació està disponible en la pàgina web www.mancomunitatcampdeturia.es

#quédateencasa #yomequedoencasa #estevirusloparamosunidos