MCT

Personal tècnic de l’Acord Territorial d’Ocupació que es desenvolupa en la Mancomunitat Camp de Túria ha mantingut una reunió de treball amb els instituts de la comarca per a programar i oferir a col·laborar en la transmissió de la cultura de l’emprenedoria. L’objectiu d’aquesta col·laboració és poder ajudar al fet que els joves estudiants de Camp de Túria coneguen la importància d’emprendre i tot el que això significa.

Així, aquesta mateixa setmana, la tècnica d’Empresa s’ha reunit amb l’IES Laurona de Llíria i han posat sobre les taules les fórmules i possibilitats de col·laboració entre totes dues entitats. Per part de l’IES Laurona van participar en la trobada el cap d’estudis de Formació Professional; el departament d’Administració i gestió (cursos ESO, BATXILLERAT i CICLES); el departament d’electrònica (CICLES); la professora de les assignatures de Formació i Orientació laboral (FOL) i Iniciació a l’Activitat emprenedora i empresarial, així com el departament de pràctiques.

Entre altres qüestions, es va traslladar l’oferiment de la tècnica d’Empresa per a impartir dos tallers a l’alumnat. Un taller sota el títol ‘Iniciativa emprenedora’, ampliant la visió de les persones joves sobre l’entorn laboral, presentant les empreses de mercat de l’economia social i un taller sobre ‘Necessitats-oportunitats i la cerca del valor afegit d’una activitat econòmica’.

També es va aprofitar la trobada per a parlar sobre les Aules d’Emprenedoria, una nova iniciativa de la Conselleria d’Educació, en la qual l’Acord Territorial d’Ocupació podrà ajudar i assessorar els instituts.

L’Acord Territorial d’Ocupació és un projecte de la Mancomunitat Camp de Túria inclòs en el programa Avalem Territori, finançat per GVA Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.