MCT

La Mancomunitat Camp de Túria continua millorant la vida de les persones de la comarca. En aquesta ocasió, s’han unit els departaments de Promoció Econòmica i Benestar Social i Salut per a compartir recursos i transversalitzar serveis.

D’aquesta forma, les persones usuàries del recurs PRISMA han pogut conèixer en primera persona en què consisteix la Carrera dels Arbres i Castells (CAC) que s’organitza anualment des de la Mancomunitat Camp de Túria. El tècnic d’Esports, Andreu Sanz, ha comptat com es componen les etapes, com s’organitza aquesta carrera per equips i l’essència de l’esforç conjunt per a recórrer els encants patrimonials, històrics i turístics de Camp de Túria.

Les persones usuàries de PRISMA de Bétera, Vilamarxant, Riba-roja de Túria i La Pobla de Vallbona s’han compromès a realitzar simbòlicament l’edició del 2020 de la Carrera dels Arbres i Castells. Així, cada setmana aniran sumant quilòmetres dins de la seua activitat esportiva per a finalment arribar als 200 quilòmetres que es van recórrer en l’última edició de la CAC.

Es tracta d’una activitat que ajudarà les persones usuàries de PRISMA a tenir un objectiu esportiu i encoratjador per a fer esport i que alhora redundarà a millorar la seua qualitat de vida tant física com mental.

A més, tots dos departaments han acordat que si la pandèmia ho permet i en 2022 pot celebrar-se la XII edició de la Carrera dels Arbres i Castells, les persones usuàries de PRISMA participaran activament en alguns dels avituallaments i punts d’animació dels seus municipis. Fins i tot si alguna persona s’anima a realitzar alguna de les etapes més curtes estan convidades a fer-la.