Més de mig centenar de persones han assistit a la Gala de l’Esport organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria amb la finalitat de premiar als participants de les lligues dels Jocs Esportius de Tennis, Futbol 8 i Futbol Sala i del Circuit de Carreres Populars Camp de Túria que coordina aquesta institució supramunicipal. Durant aquest acte també va tindre lloc la presentació de la desena edició de la Carrera dels Arbres i Castells que se celebrarà els dies 23 i 24 de febrer.

La Gala de l’Esport va estar presidida per la presidenta de laMancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, acompanyada pel responsable de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat Valenciana, José María Ángel, els diputats Mercedes Berenguer, Rosa Peris i José Vicente Pérez Aras, així com responsables polítics dels 17 municipis del Camp de Túria, tècnics d’esports, representants de clubs, col·legis, i els seus familiars.

La presidenta de la Mancomunitat va assegurar en la seua intervenció que “fomentar la pràctica de l’esport ha de ser una obligació per a les administracions públiques”. En aquest sentit, va manifestar que laMancomunitat és conscient de la importància de la pràctica de l’esport, i “com a entitat supramunicipal, al costat dels 17 municipis que conformen el Camp de Túria treballa perquè la pràctica de l’activitat física siga una realitat a la comarca”.

“Les administracions públiques no podem perdre mai de vista que l’esport s’ha convertit en una eina essencial per a la vertebració territorial i la cohesió social”, va assenyalar al mateix temps que va matisar que “en la Mancomunitat treballem en això des de diferents fronts, millorant els serveis socials, fomentant l’ocupació i el turisme, apostant per una mobilitat sostenible i pel respecte al medi ambient Tenim presents molts reptes i desafiaments que estem convertint en oportunitats, perquè la nostra comarca, el Camp de Túria, es convertisca en un referent”, va afirmar Mª DoloresCelda.

La presidenta de la Mancomunitat va ser l’encarregada de donar al director de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat Valenciana, José María Ángel, una distinció per la labor desenvolupada durant la seua etapa al capdavant de l’alcaldia de l’Eliana en tot el procés per a recuperar la Carrera dels Arbres i Castells per al Camp de Túria.