LaMancomunitat Camp de Túria i els Ajuntaments dels 17 municipis que la integren han condemnat novament els actes vandàlics que ha patit recentment un regidor de la localitat de Vilamaxant.

El mes de novembre passat, aquesta institució supramunicipal va manifestar en una declaració institucional la seua més profunda repulsa davant els actes vandàlics perpetrats des de fa mesos contra representants polítics d’institucions públiques i de partits polítics comarcals.

La presidenta de laMancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª DoloresCelda, ha recordat que “el mes passat remitirem una declaració institucional perquè fóra aprovada en els plens mostrant nostra més enèrgica i ferma condemna a aquest tipus d’agressions que són fruit de conductes totalmentanti democràtiques”.

En aquesta declaració es mostra “el nostre suport i solidaritat cap als qui s’han vist afectats per aquest tipus d’agressions per la seua mera condició de representants polítics. Considerem que aquest tipus de fets són intolerables en una societat democràtica”. L’escrit reivindica a més “la llibertat de pensament, d’expressió i de representació pròpies d’un estat democràtic”.