MCT

La Mancomunitat Camp de Túria continua desenvolupant accions dins de l’àrea de joventut. En concret, en les últimes setmanes, el tècnic de joventut comarcal s’ha reunit amb tots els instituts de la comarca per a establir línies de treball conjunt que beneficien a la població juvenil.

En aquest sentit, entre altres qüestions s’ha informat que amb motiu de l’any Europeu de la Joventut, Mancomunitat Camp de Túria està treballant per a celebrar una jornada en l’últim trimestre de l’any dedicada a Europa i als joves de la comarca.

També i amb el suport del personal tècnic de l’Acord Territorial d’Ocupació es continuaran desenvolupant accions relacionades amb el programa de difusió de la cultura emprenedora. A més, s’està treballant per a poder programar per al curs 2022/2023 activitats d’informació i formació en els instituts per a prevenir el bullying i el suïcidi.

Paral·lelament, s’oferiran xarrades amb informació rellevant per als joves de Camp de Túria sobre l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i la pròpia Mancomunitat Camp de Túria. En aquests moments, l’àrea de joventut de l’ens supramunicipal ja treballa en la recollida d’informació a través d’enquestes per a elaborar el Primer Pla de Joventut Comarcal de Camp de Túria.

Així, s’ha proposat també la celebració de la jornada d’oci saludable “Urban Day” que reunirà la joventut de Camp de Túria i que previsiblement s’organitzarà a principis del curs escolar 2022/2023.