PRISMA, el Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental de la Mancomunitat Camp de Túria, ha presentat aquest matí la seua primera exposició fotogràfica ‘Clarobscurs en Salut Mental’.

L’exposició es compon de 20 fotografies elaborades i ideades per les persones usuàries de PRISMA Bétera i Vilamarxant i que gira entorn dels diferents processos que cadascun o una ha viscut durant els seus processos de recuperació i/o apoderament. Aquestes fotografies són el fruit de mesos de treball en diferents tallers de PRISMA i que amb orgull volen mostrar a la societat.

Per a això, s’exposarà en els quatre municipis on està el programa i a continuació, de forma itinerant s’exposarà en la resta de municipis de la comarca. L’exposició, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental que es va celebrar el passat 10 d’octubre, es podrà visitar en el municipi de Bétera des d’avui i fins a a el 23 d’octubre a la Sala de Cristall de l’Edifici Nebot de Bétera (C/ Estació, 5. 46117). L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, i l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio.

Vilamarxant acollirà l’exposició del 26 d’octubre a l’1 de novembre en la Sala d’actes del Centre Club de Convivència (C/ Lluis Santangel s/n. 46191 [Al costat del Pavelló Municipal]).
Riba-Roja agafarà la mostra del 2 al 8 de novembre en la Sala d’actes de l’Edifici ‘La Botaia’.

Ja la setmana del 9 al 15 de novembre, s’exposarà a La Pobla de Vallbona. Una vegada haja visitat els quatre municipis on PRISMA desenvolupa les seues activitats, l’exposició continuarà recorrent tots els pobles de Camp de Túria.