La Mancomunitat Camp de Túria ha mantingut durant aquesta setmana reunions amb els equips participants en les lligues de Futbol Sala i Tennis, pertanyents als XXXIX Jocs Esportius, i la lliga de Futbol 8 querubí. En la lliga de Futbol Sala i Tennis participen col·legis, clubs i escoles esportives municipals i en la lliga de Futbol 8 querubí competeixen clubs de futbol.

Entre altres assumptes, es va aprofitar la reunió per a fer la presentació oficial del nou tècnic d’Esports, Andreu Sanz. A partir d’ara, serà ell el que coordine tots els temes relacionats amb l’esport en la Mancomunitat Camp de Túria.

A més, es va abordar com està la situació de totes les lligues a causa de la pandèmia i les possibilitats per a començar-les si es permetera. En principi, la competició està paralitzada però s’ha decidit inscriure als equips però de moment no es preveu que comence a curt termini cap de les lligues que organitza la Mancomunitat Camp de Túria.

De totes maneres, i com la situació és tan canviant el contacte serà continu i directe amb els responsables dels clubs per a poder adoptar qualsevol decisió que fóra necessari. La Mancomunitat Camp de Túria creu en l’esport comarcal, però abans de res està la seguretat dels xiquets i xiquetes que cada cap de setmana disputen els seus partits.