El Saló de Plens de la Mancomunitat Camp de Túria ha acollit aquest matí la tercera convocatòria del Consell d’Inclusió i Drets Socials de l’ens supramunicipal.

L’objectiu d’esta cita ha sigut el de donar compte de la implantació i de les actuacions realitzades pels Serveis Socials l’any 2019. El finançament, accions i programes a desenvolupar en aquest 2020. També s’ha abordat el desenvolupament del Pla d’Inclusió i Cohesió Social per part dels responsables de les diferents àrees i serveis.

En la reunió han participat la presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda; la Directora i Coordinadora del Departament de Benestar Social i Sanitat i secretària del Consell, Esther Císcar. També han estat presentes la Delegada de l’Àrea de Benestar Social, Alicia Tusón; i la Delegada de l’Àrea d’Igualtat, EIIA, UPCCA, Regina Llavata.

La cita ha comptat amb la participació de la Directora del Departament de Promoció Econòmica, Joventut, Igualtat i Esports, Chelo Herráez; així com de representants dels sindicats UGT i CCOO. L’Associació de Dones i l’Associació de Majors Amador Martínez i tècniques del departament del EIIA, UPCCA, PRISMA, les Treballadores Socials dels municipis que realitzen els Serveis Socials Generals de Base de manera mancomunada i l’Educadora Social.