La Mancomunitat Camp de Túria a través del personal tècnic del Acord presta especial atenció als emprenedors de la comarca. Si tens una idea de negoci i vols convertir-la en realitat podem ajudar-te.


El Acord Camp de Túria forma part del mapa d’entitats i serveis a l’emprenedoria de la Comunitat Valenciana. La Mancomunitat Camp de Túria posa a la disposició de les persones emprenedores les eines necessàries per a l’òptima motivació per a la constitució de l’empresa, la creació de la mateixa i la consolidació i creixement.


A més, cal recordar, que des de fa anys el Acord ofereix itineraris per als emprenedors. Unes sessions grupals que tracten diversos aspectes i compten amb la intervenció en els grups de diversos tècnics. Coach, empresa, ajudes i subvencions, són algunes de les qüestions que es desenvolupen en aquests itineraris.


I si has de realitzar algun tràmit amb l’administració, també som Punt PAE. Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) s’encarreguen de facilitar la creació de noves empreses, l’inici efectiu de la seua activitat i el seu desenvolupament, a través de la prestació de serveis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial.

Recorda que aquest servei és totalment gratuït. Si estàs interessat a rebre més informació sobre aquest tema només has de contactar en els números de telèfon 664533671 i 627645039 i t’atendrem.