MCT – 30 de desembre de 2022

Després d’un treball conjunt entre les famílies, institut i els ajuntaments l’alumnat de batxillerat de Gàtova, Marines i Olocau tindrà transport gratuït a partir del pròxim 9 de gener.

Aquesta mesura ha sigut sol·licitada tant per les famílies, com pels ajuntaments com per l’Institut de Camp de Túria de Llíria davant els problemes de transport de l’alumnat de batxillerat i davant la falta de transport públic que dificultava l’accés al centre educatiu públic.

Així, a la volta de les classes el mes vinent de gener, les famílies tindran la tranquil·litat que els seus fills i filles podran accedir al centre educatiu en transport públic, la qual cosa facilitarà la conciliació familiar i laboral de les famílies.

La Conselleria d’Educació ha concedit l’ampliació de places en els autobusos i el desdoblegue en la ruta a Gàtova també ha permès que l’alumnat de 1r i 2n de l’ESO puguen tornar als seus domicilis a partir de les 14.00 hores i no a les 15.00 hores com estava establit.

“Estem davant una bona bona notícia que tots arrepleguem amb alegria. A més, a partir del curs 2023-2024 l’alumnat de Batxillerat tindrà transport gratuït per llei, gràcies a l’aposta de la Generalitat Valenciana en el món rural”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.