El ple de la Mancomuntiat Camp de Túria ha celebrat en la vesprada del dilluns el ple ordinari del primer trimestre de l’any.
“16 dones han mort en el que va d’any a les mans de les seues parelles o exparelles. A més esta setmana passada a Londres vivim l’últim atac terrorista. Per un món sense por”. Amb estes paraules la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, ha demanat un minut de silenci.

minuto-silencio-pleno-27032017

En esta sessió plenària ha pres possessió com a membre de ple dret l’Ajuntament de Domenyo. L’alcalde de la localitat, Francisco Gómez, i el suplent, Benjamí Montes, han jurat el seu càrrec davant els membres de la Mancomunitat. En esta mateixa cita, el que anara alcalde de Gàtova, Manolo Martínez, per la formació Ciutadans ha passat a estar adscrit al Grup de No Adscrits de l’ens supramunicipal després de renunciar fa unes setmanes a militar en Ciutadans.

alcalde-domenosuplente-domeno

Un dels punts més destacats de l’ordre del dia era l’aprovació dels Pressupostos de la Mancomunitat per a l’any 2017. Els comptes anuals han sigut aprovades amb els vots a favor de PSPV-PSOE, AISAB (Agrupació Independent de San Antonio de Benagéber), UPdN (Unió Popular de Nàquera) i Grup Mixt. PP i Compromís s’han abstingut.
El 38% del pressupost de la Mancomunitat ho aporten els municipis integrants de l’ens. La resta dels comptes provenen de subvencions de les administracions públiques.
Celda ha explicat que estes xifres “reflecteixen les necessitats de la Mancomunitat. Hem d’adaptar els comptes per a poder oferir millors serveis que a més abasten a més municipis de la comarca de Camp de Túria”. “Entre tots els pobles fem un gran esforç per a aconseguir millors polítiques que milloren la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, ha indicat Celda al que ha afegit que “l’objectiu de la Mancomunitat per a este 2017 és fer més amb menys”.