Avalem Joves

Más información

Què és Avalem Joves i Avalem Joves Plus?

El pla integral de formació i ocupació per a joves 2016-2020 és una estratègia del Consell de la Generalitat Valenciana, finançada pel Fondo Social Europeu, amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat de les persones joves per a:

  •  Contribuir a la implantació d’un nou model productiu que compte amb la implicació de les empreses i les persones treballadores.
  •  Generar noves oportunitats d’ocupació i formació per a les persones joves.
  •  Promoure la contractació de les persones joves en les PIMES i el Tercer Sector i, per tant, facilitar l’aportació de talent.
  •  Facilitar el retorn de les persones joves que es van anar a altres països per a evitar les condicions de precarietat i a la recerca de noves oportunitats.
  •  Estimular el compromís social de les persones joves amb la participació en iniciatives socials de la mà del Tercer Sector, que promouen el desenvolupament de competències transversals fonamentals en el mercat de treball hui dia.

Amb aquests objectius, LABORA ha posat en marxa una completa campanya per a reduir la taxa d’atur juvenil mitjançant accions directes, més eficients i innovadors, que fomenten la contractació dels menors de 30 anys.

A qui va dirigit?

Les nostres actuacions estan enfocades a tots els perfils de joves: acabats de graduar i persones sense formació reglada o la formació de la qual no s’ajusta a les demandes del mercat laboral. Aquestes accions, que compten amb l’aval de la Conselleria d’Economia, estan cofinançades pel Fondo Social Europeu.

Si tens entre 16 i 29 anys, des de LABORA posem a la teua disposició un servei d’orientació personalitzada adaptada a la teua demanda per a oferir-te itineraris de formació, millorar la teua cerca de treball, i informar-te sobre els programes d’ús dels quals poden beneficiarte.

La mancomunitat ha ofertado 9 puestos de trabajo para AVALEM JOVES PLUS. Más información

Actas de baremación AVALEM JOVES PLUS. Más información

Bienvenida a los/las jóvenes de AVALEM JOVES PLUS que se han incorporado. Más información