LLIRIA, 15 de març. La Mancomunitat Camp de Túria va aprovar la setmana passada en el ple ordinari els Pressupostos per a l’any 2016. En total, els comptes per a enguany ascendeixen a 1.151.993,49 euros.

El ple de la Mancomunitat està format pels següents municipis Benaguasil, Benissanó, Bétera, Burgarra, Casino, Gàtova, L’Eliana, La Pobla de Vallbona, Lliria, Loriguilla, Marines, Nàquera, Olocau, Riba-roja del Túria, Serra i Vilamarxant.

El pressupost es va aprovar amb els vots a favor del PSOE i Ciutadans i l’abstenció de PP i Compromís. Els comptes reflecteixen el manteniment dels serveis i contempla la creació d’altres nous.

 

Entre els nous serveis destaquen els Programes Esportius Municipals; els Programes Esportius Municipals i la partida econòmica que es destinarà per a la Promoció de la Igualtat de Gènere i la lluita contra la violència de gènere.

presupuestos 2016_mancomunitatThe alt text for this image is the same as the title. In most cases, that means that the alt attribute has been automatically provided from the image file name.

La presidenta de la Mancomunitat de Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, ha explicat que l’ens supramunicipal “treballa per a mantenir els serveis, augmentar-los i oferir als veïns i veïnes els projectes que des dels seus ajuntaments no es poden assumir”.

Celda ha indicat que la Mancomunitat compta amb un Centre Ocupacional Camp de Túria, un servei especialitzat d’atenció a la família i infància (SEAFI), un programa de mesures judicials en règim obert, programa Immigrants-Amics-Conviu-Clara-Participació Ciutadana. Programa de qualificació professional incial (PCPI), programes municipals de joventut, unitat de prevenció Comunitària (UPC), programes esportius municipals, agencia foment i iniciatives comercials, oficina comarcal de turisme, administració general, projectes i millora del medi ambient i la promoció i igualtat de gènere i la lluita contra la violència de gènere.