LLIRIA, 27 de maig. La Comissió d’Esports de la Mancomunitat Camp de Túria ha designat a un equip encarregat d’organitzar la Carrera d’Arbres i Castells que es desenvoluparà durant un cap de setmana per tots els municipis de la comarca.

Una carrera de relleus i per equips en la qual els corredors recorreran emblemàtics paratges envoltats dels més importants arbres i castells de Benaguasil, Bétera, Benissanó, Casinos, Gàtova, L’Eliana, Llíria, Loriguilla, Marines, Nàquera, La Pobla de Vallbona, Sant Antonio de Benagéber, Serra, Olocau, Riba-roja de Túria i Vilamarxant.

27052016 arboles y castillos 1The alt text for this image is the same as the title. In most cases, that means that the alt attribute has been automatically provided from the image file name.

Es tracta d’una carrera que es corre per temps el que permet que les eixides d’etapa puguen efectuar-se independentment de l’arribada de tots els corredors. Una aventura única que conjumina esport amb patrimoni.

Els valents que s’atrevisquen amb els prop de 200 quilòmetres podran descobrir estupends paisatges que habiten en la nostra comarca. L’equip encarregat que tot isca a la perfecció ja ha començat a supervisar i definir els recorreguts.

El compte arrere ja ha començat perquè la Mancomunitat recupere la tradicional carrera d’Arbres i Castells.