La Mancomunitat Camp de Túria ha reunit aquest matí als tècnics i tècniques de joventut dels ajuntaments i a alguns regidors i regidores dels seus municipis per a seguir treballant en l’àrea de Joventut.

En aquest sentit, a més de posar en comú els temes tractats la setmana passada en el Inforum 2016 que es va celebrar a Benicàssim els presents han decidit distribuir el treball en àrees per a poder desenvolupar diversos projectes al mateix temps.

Així, s’ha creat un xicotet grup de treball que s’encarregarà de programar un Viatge a la neu per al pròxim any; altres responsables de joventut treballaran l’activitat Escoles a la Mar per a poder oferir-la als joves del nostre municipi. Uns altres s’encarregaran de realitzar l’agenda comarcal i donar-li difusió i finalment, hi haurà un altre equip que propose solucions al transport públic intercomarcal.

També s’ha deixat sobre la taula la possibilitat d’organitzar per al pròxim estiu una trobada comarcal que servisca per a posar en comú a la societat juvenil de Camp de Túria que es coneguen i puguen realitzar activitats de manera comarcal.