La Mancomunitat Camp de Túria va acollir una reunió per a desenvolupar el Pacte Territorial d’Ocupació concedida pel Servef. Des de l’entitat pública s’ha aprovat pressupost per a dues àrees. D’una banda, la comarca ha de fer un estudi de Diagnòstic del Territori per a conèixer la realitat dels municipis que la conformen.
D’altra banda, la Mancomunitat Camp de Túria va a implementar dins del Pacte Territorial d’Ocupació el Projecte Experimental. La quantitat econòmica destinada a este apartat se centrarà en la contractació de personal.
Els ajuntaments presents en la reunió com el de Bétera, Gàtova, Loriguilla, Llíria, Nàquera, Riba-roja, La Pobla de Vallbona, Olocau i Serra van debatre sobre els llocs que serien necessaris per a millorar les dades de desocupació en la comarca. En la cita també van estar presentes les associacions de comerciants de Camp de Túria en la qual van participar l’Associació de Comerç Viu L’Eliana, la de Comerç i Empresa de Benissanó, la de Comerciants i Professionals de Vilamarxant i l’Associació de Comerç de Llíria. En la mateixa, també va participar una representant del sindicat UGT-PV i un de l’Associació de Treballadors autònoms.
En este sentit, i atenent a les aportacions de tots els presents en la junta es va concloure que es contractarien 12 perfils: tècnic de comunicació, tècnics-formadors Community Manager, Tècnic d’Ocupació, Tècnics d’Orientació i Prospecció Laboral, Tècnic de Creació d’empreses, Coacher i Administratius.
En els pròxims dies, l’ens supramunicipal convocarà la borsa de treball per a cobrir les vacants en qüestió.