La Mancomunitat Camp de Túria ha arreplegat este matí el Segon Premi de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible a la Comunitat Valenciana 2016. La presidenta de l’ens supramunicipal, María Dolores Celda, ha arreplegat el reconeixement que s’ha lliurat en la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre. Celda ha estat acompanyada per l’alcalde de L’Eliana, Salvador Torrent; la de Bétera, Cristina Alemany; el d’Olocau, Antonio Ropero; el de La Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia; el de Riba-roja de Túria, Robert Raga, i per Rafa Solaz, membre de l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria.

La Conselleria d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat ha premiat a la Mancomunitat per la seua ‘Jornada de Mobilitat Sostenible del Camp de Túria’, dins de la categoria d’Institucions, Organitzacions i Empreses de tota la Comunitat Valenciana. 14 projectes van optar als premis en esta categoria.

“És reconfortant aconseguir assoliments com este que ens permeten visibilitzar el treball d’esta entitat i apostar per nous projectes que milloren els serveis dels nostres municipis per a aconseguir el benestar de la nostra ciutadania”, ha indicat la presidenta de la Mancomunitat.

Celda ha afegit que “és un orgull rebre este premi que posa en valor el nostre treball i a més marca la línia a seguir per les institucions que han d’apostar per la mobilitat sostenible entre els municipis”.

El primer premi d’sta categoria ho ha rebut l’AMPA CEIP Dr. López Rosat per la seua acció ‘Pla de Mobilitat de l’Escola Pública Dr. López Rosat’ i el projecte ‘Bicis per a totes’ del Col.lectiu Soterranya ha quedat en tercer lloc.