La Mancomunitat Camp de Túria va celebrar el 27 i 28 de maig les semifinals i finals dels Jocs Esportius Comarcals. En la categoria de Futbol Sala Benjamí es va proclamar campió l’Escola Esportiva Municipal de Benissanó i subcampió el C. F. S. Futur Vilamarxant. El tercer classificat va ser el Col·legi Asunción de Riba-roja de Túria del Túria i en quart lloc va quedar el Col·legi IALE de L’Eliana.
Els encarregats de lliurar els trofeus van ser l’alcalde de Vilamarxant, Jesús Montesinos, i l’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro; en representació de la Mancomunitat Camp de Túria.

En la categoria de Futbol Sala Aleví es va alçar amb el triomf l’Escola Esportiva Municipal de Marines que va véncer en la final al col·legi IALE de L’Eliana que es va proclamar subcampió. El Col·legi Les Eres Altes de Riba-roja de Túria va acabar la temporada en tercera posició i la cambra classificada va ser el Col·legi Asunción de La nostra Senyora de Riba-roja de Túria de Túria. L’alcalde de Llíria, Manuel Civera; en representació de la Mancomunitat Camp de Túria va lliurar els trofeus als guanyadors.

En Futbol Sala Pre-Benjamí l’equip guanyador va ser el Col·legi Eres Altes de Riba-roja de Túria de Túria i el subcampió l’Escola Esportiva Municipal de Benissanó. El Col·legi IALE de L’Eliana va quedar en tercera posició i en quarta l’Escola Esportiva Municipal de Marines.
L’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, en representació de la Mancomunitat Camp de Túria va fer lliurament dels premis.

Futbol 8-Querubí

Dissabte passat 28 de maig es va celebrar a les instal·lacions esportives de futbol de ‘Mas de Tous’ a la Pobla de Vallbona, la jornada de conclusió de la II Lliga comarcal de futbol-8 querubí, organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria.

A l’esdeveniment van assistir uns 150 esportistes en representació dels seus clubs els qui van gaudir d’una jornada esportiva, lúdica i d’agermanament i on es va posar de manifest al llarg de tota la jornada valores de ‘fairplay’ i esportivitat.

En finalitzar els partits es va fer lliurament dels corresponents diplomes i medalles de participació a tots i cadascun dels participants per part de l’Alcalde de La Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, i la Regidora d’Esports, Iris Marco, acompanyats pels tècnics esportius de la Mancomunitat.