Mancant una setmana perquè se celebre la VII edició de la Carrera dels Arbres i Castells, en memòria de Toni Lastra

, l’organització ja té preparat la fi de festa. La Plaça Europa de L’Eliana on arribaran els últims corredors de l’edició 2016 tindrà un ambient festiu per a rebre’ls i per a tancar la Carrera dels Arbres i Castells.

En aquest sentit, l’organització de la Mancomunitat Camp de Túria ha preparat per al diumenge 6 de novembre una paella geganta per a 600 comensals.

Tot açò amenitzat amb bona música per a tancar la setena edició de la Carrera dels Arbres i Castells. Serà en aqueix mateix lloc, quan es done a conèixer als equips guanyadors i se’ls obsequie amb un xicotet detall, tant per a l’equip com de forma individual. I per a premiar l’esforç els equips que acaben els 13 tracks tindran un reconeixement per Finisher.

A més, l’organització ha ampliat el termini d’inscripció a la prova que finalitzarà definitivament dimecres que ve 2 de novembre; així els més ressagats tindran temps d’apuntar-se a una de les proves esportives més emblemàtiques del panorama del running. Els interessats poden visitar www.carreraarbolesycastillos.com i informar-se de tots els detalls de la carrera.

Lliurament de dorsals

D’altra banda, es recorda que el lliurament de dorsals es realitzarà en el Castell de Benissanó divendres que ve 4 de novembre. Els representants de cada equip podran arreplegar-los al costat de les motxilles del corredor des de les 17.30 hores i fins a les 21.00hores.