La Mancomunitat Camp de Túria al costat de Càmera de València ha organitzat un curs de formació per a joves emprenedors i emprenedores. Recentment, s’ha incorporat un tècnic de joventut a l’ens supramunicipal que va a coordinar i dirigir activitats relacionades amb la joventut.

Així, a partir del pròxim dimecres els menors de 30 anys de la comarca de Camp de Túria podran acudir a la seu de la Mancomunitat per a rebre formació per a muntar una empresa. Les classes són de 9.00 hores a 14.00h. i es desenvoluparan fins al 26 d’octubre on es desenvoluparan activitats dins de la formació grupal.

Des del 28 d’octubre i fins al 10 de novembre la formació es farà de forma individual amb cadascun dels participants. La formació s’ha programat per a un màxim de 20 persones.El  curs sobre emprendimiento finalitza amb 5 hores de pràctiques en empreses on els joves podran comprovar in situ com engegar un negoci o idea.

Els interessats poden inscriure’s en este enllaç de la Càmera de comerç de València: http://compras.camaravalencia.com/default.aspx?idproducto=5889&*amp;*utm_web. També poden cridar al telèfon de Mancomunitat, 962798150, i apuntar-se directament.