MCT / 17 d’octubre de 2022

La Mancomunitat Camp de Túria comença hi la Setmana de l’Economia Sostenible. Es tracta d’una acció més de suport a les quatre aules d’emprenedories que existeixen en quatre instituts públics de la comarca.

D’aquesta manera, IES Les Alfàbegues de Bétera; IES l’Eliana; IES El Corriol de La Pobla de Vallbona i IES Laurona de Llíria estan rebent formació relativa a l’economia sostenible. Així, des de hui i fins divendres que ve 21 d’octubre, tallers sobre economia social amb la participació de AESAL com a representant de les societats laborals; FEVECTA com a representant de les cooperatives i Creu Roja com a representant del tercer sector s’estan acostant a l’alumnat d’aquests centres perquè coneguen una altra manera de fer economia, organitzant de manera associada i cooperativa la producció, distribució, circulació i consum de béns i serveis.

La iniciativa compta amb la col·laboració dels instituts i s’emmarca dins de les accions del ACORD Camp de Túria. Un projecte de la Mancomunitat Camp de Túria inclòs en el programa Avalem Territori, finançat per GVA Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.

L’objectiu és també aprofitar les xarrades per a dinamitzar el comerç local ja que el pròxim 25 d’octubre es commemora el Dia del Comerç Local. Per això, les associacions de comerciants estan convidades a participar aquests dies.