La Mancomunitat Camp de Túria continua donant suport a les persones emprenedores i a les empreses. De manera gratuïta per a totes elles s’han programat tres tallers online per al que queda del mes de gener.

El primer d’ells està previst realitzar-ho divendres que ve 14 de gener. El tema serà ‘Lideratge i comunicació eficaç’. Durant dues hores i a través de les noves tecnologies la coach donarà tècniques i eines perquè les persones interessades milloren les seues habilitats.

Els interessats poden inscriure’s, sense cap cost, per a aquest i altres tallers a través de la pàgina web https://gestionandote.com/agencia/campdeturia o si necessiten més informació poden contactar en el número de telèfon 962798150 Ext. 2.

Per al pròxim 21 de gener, aquesta vegada de 09:30 a 11:00h, un dels tècnics d’empresa ensenyarà als assistents la Gestió Laboral I: Remuneració i cotització. En aquest taller de professionalització es pretén transmetre els coneixements necessaris per a l’aplicació correcta d’una retribució o remuneració dels recursos humans de l’empresa. En la gestió diària d’un negoci, la remuneració dels recursos humans i la seua posterior cotització implica obligatòriament saber a on he de dirigir-me i com he de dirigir els meus recursos. Per a d’aquesta forma triar de manera eficient la distribució d’aqueixa remuneració, que transforme a l’empresa en més competitiva tant en els seus aspectes econòmics com en l’aspecte de l’organització dels recursos humans.

I el 28 de gener s’ha programat un altre taller impartit per la tècnica de coaching de la Mancomunitat. ‘Claus per a negociar amb èxit’, durant dues hores s’aprofundirà perquè les persones assistents coneguen recursos que puguen aplicar en les seues negociacions.

A més, l’Acord Territorial d’Ocupació continua atenent de manera individual a les persones desocupades i s’han organitzat itineraris d’emprenedors/as. Si estàs cercant treball o necessites una espenta per a fer realitat la teua idea de negoci no el dubtes i contacta’ns en el 962798150 Ext.2. Estarem encantats d’ajudar-te.