MCT- 15 de març de 2024

Les persones usuàries i el personal del centre ocupacional Camp de Túria han celebrat la seua tradicional “cremà” de les falles al Parc Maldonado de Riba-roja de Túria. A l’esdeveniment ha acudit la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria Amparo Navarro, el personal tècnic del centre, les persones usuàries i els seus familiars.

La falla del Centre Ocupacional de la Mancomunitat Camp de Túria s’ha compost de diferents “ninots” amb temàtiques socials i reivindicacions de les persones usuàries del centre. A més, aquesta festa fallera ha estat amenitzada per un grup de música tradicional i s’han repartit bunyols i xocolata. En definitiva, s’ha compartit un tradicional dia de falles.

El Centre Ocupacional Camp de Túria és un servei d’atenció especialitzada dirigit a proporcionar a persones amb discapacitat intel·lectual, suport físic-funcional i psicosocial, ocupació terapèutica per al seu ajust personal, activitats convivencials per a la seua integració social facilitant el seu accés als recursos ordinaris, i tècniques professionals per a la seua integració laboral. Està ubicat al parc municipal de Riba-roja de Túria.

Actualment en el centre hi ha un total de 40 usuaris i usuàries dels municipis que componen el Camp de Túria, sent el 100% de les places disponibles en el centre.