MCT – 18 de maig de 2023

El ple extraordinari celebrat aquest matí en la Mancomunitat Camp de Túria ha aprovat per unanimitat de tots els partits polítics presents l’aprovació de la sol·licitud de qualificació com Mancomunitat d’àmbit comarcal. Així, PSPV, Compromís, Ciutadans, UPN i Contigo han aprovat la sol·licitud que en paraules de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, “aquests passos serviran per a obrir un nou camí no sols amb més competències per a l’ens supramunicipal, sinó a millorar el finançament”.

Un ple, que com és habitual, comença amb el minut de silenci respectuós per les víctimes de violència de gènere. A més, en la mateixa sessió extraordinària s’ha aprovat també la renovació de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) així com l’increment de personal tècnic d’Igualtat augmentant a tres promotors d’igualtat i un agent d’igualtat.

En aquest sentit, els responsables polítics dels pobles, excepte els governats pel PP que no han assistit a la sessió extraordinària, han aprovat també per unanimitat la inclusió de la Mancomunitat Camp de Túria en el contracte programa per a la implementació del servei d’atenció específic per a persones amb problemes crònics de malaltia mental (SASEM).

Finalment, la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha volgut avançar que si les urnes tornen a donar la confiança al PSPV a la comarca per a presidir l’ens supramunicipal no serà ella qui ostente el càrrec. “Vull agrair a tots els grups polítics per aquests huit anys de treball intens i incansable però que sempre han tingut un únic objectiu: millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes de Camp de Túria”, ha indicat Celda.