La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat esta vesprada la Gala de l’Esport Camp de Túria. En este esdeveniment s’han donat cita els xiquets i xiquetes que disputen els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, els tennistes de la Lliga de Tennis i els participants en el Circuit de Carreres Populars Camp de Túria.

S’ha aprofitat l’ocasió per a presentar la XI edició de la Carrera dels Arbres i Castells. Les inscripcions van a molt bon ritme, ja s’han superat els registres del 2019 i encara hi ha de temps fins al 19 de febrer per a inscriure’s.

A l’acte de l’esport comarcal van assistir la senadora per la província de València, Mercedes Berenguer; la diputada autonòmica de les Corts Valencianes, Rosa Peris, la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Lola Celda, a més d’alcaldes i alcaldesses de la comarca, regidors d’esports dels municipis i tècnics municipals.

L’Edifici Multiusos de Llíria es va omplir de xiquets, xiquetes, esportistes… en definitiva que tenen una il·lusió comuna, la de gaudir de la pràctica esportiva com a sinònim de qualitat de vida. La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, va assegurar en el seu discurs que “fomentar la pràctica esportiva ha de ser una obligació per a totes les administracions públiques”. “L’ens que presidisc treballa per a coordinar diferents esports perquè gràcies a l’esport aconseguim vertebrar la nostra comarca”, ha indicat Celda.

Més de 300 persones es van donar cita en el Multiusos de Llíria. Tots els col·legis i els clubs esportius van arreplegar el seu trofeu a més d’un obsequi. Els guanyadors de les diferents categories del Circuit de Carreres Populars també van rebre un guardó i als finishers se’ls va lliurar els detalls que havien aconseguit per participar en almenys 8 de les 12 de proves.

Galería de imágenes en Facebook.