MCT

La Mancomunitat Camp de Túria, al costat dels 17 municipis que conformen la comarca, ha començat a desenvolupar el Pla de Dinamització i Governança Turística. Un pla que ha començat a rodar gràcies a una inversió de 900.000 euros que serà a càrrec de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els 17 ajuntaments de la comarca.

Així, durant el mes de juliol s’han desenvolupat sessions informatives i de treball a Riba-roja de Túria, La Pobla de Vallbona, Serra i Sant Antoni de Benaixeve. Aquestes jornades van dirigides al públic en general, a qualsevol persona interessada en el desenvolupament turístic de la destinació Camp de Túria i com no, als empresaris de la destinació. La intenció d’aquestes sessions és la d’informar i sensibilitzar a la població de la comarca sobre el procés de desenvolupament que es durà a terme per mitjà del turisme durant aquest i els pròxims anys.

“Estem avançant com a societat en molts aspectes i el turisme no podia quedar-se arrere. Des de la Mancomunitat Camp de Túria creiem en la potencialitat del turisme per a la nostra comarca i per això hem decidit posar en marxa aquest pla, perquè siga capaç de posar en valor la riquesa turística de Camp de Túria i que la comarca cresca amb ell”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

En aquestes trobades s’ha transmès a l’empresariat vinculat al sector turístic i a la societat en general què és i en què consisteix el Pla de Dinamització i Governança Turística; la importància del sector turístic per al desenvolupament de la nostra comarca; els diferents valors del patrimoni; la necessitat de configurar productes que puguen comercialitzar-se i posicionar a la comarca; la implicació dels ciutadans en la satisfacció i l’orgull per la possessió compartida d’un Patrimoni públic i comú de tal importància i interès i reforçar la imatge en positiu de la posada en valor turística del patrimoni material i immaterial, com un important actiu social i econòmic.

L’activitat continuarà el mes vinent de setembre quan es duguen a terme quatre sessions més en altres quatre pobles de la comarca, així com la jornada de presentació del Pla de Dinamització i Governança Turística de Camp de Túria.