La Mancomunitat de Camp de Túria va celebrar ple ordinari en el qual l’Ajuntament de San Antonio de Benagéber va prendre possessió com a membre de l’ens supramunicipal.

L’alcalde del municipi, Enrique Santafosta, va jurar el seu càrrec com a membre de la Mancomunitat i la regidora, Marta Elena Retamosa, va prometre el seu càrrec com a vocal del mateix.

enrique-santafosta_san-antoniomarta-retamosa_san-antonio
Així, es va formalitzar l’últim pas perquè la Mancomunitat estiga composta per 16 membres de ple dret. A més, el ple va començar amb un minut de silenci en contra de la violència de gènere que s’ha cobrat en les últimes hores a la víctima número 34 en tota Espanya.

minuto-silencio_mancomunitat

Un altre dels assumptes de la sessió plenària va ser l’aprovació de l’Acord del Pacte Territorial d’Ocupació, que fa unes setmanes es va signar en la seu de la Mancomunitat amb el suport de les associacions de comerciants, sindicats i Servef. El punt va tirar endavant gràcies als vots favorables de tots els membres i les abstencions dels municipis de Benaguasil i Casinos.
A més, entre altres assumptes es va donar informació sobre els assumptes en els quals estava treballant la Mancomunitat i es va adonar dels informes de morositat i període mitjà de pagament del primer, segon i tercer trimestre del vigent any.

I d’altra banda, tots els ajuntaments van reclamar necessitat d’engegar un servei de transport públic que una els municipis amb l’Hospital de Llíria.