La Carrera dels Arbres i Castells tornarà a recórrer els municipis de la comarca de Camp de Túria. El cap de setmana del 5 i 6 de novembre els equips inscrits en www.carreraarbolesycastillos.com gaudiran de la comarca que es troba entre el Parc Natural de la Serra Calderona i el Parc Fluvial del Túria.
L’organització ha fet una breu modificació en el reglament perquè els equips no estiguen compostos obligatòriament per 13 corredors i/o corredores. Així, la nova normativa estipula que els equips poden estar formats per 7 corredors i /o corredores que disputaran dues etapes cadascun; excepte un d’ells que només disputarà una.
El canvi s’ha realitzat amb l’objectiu d’ampliar les possibilitats que xicotets equips també puguen disputar aquesta prova i gaudir de la naturalesa i els castells que embelleixen la comarca de Camp de Túria.
Les inscripcions van a bon ritme, així que els interessats no poden deixar passar molt temps més perquè s’ha estipulat un límit de 60 equips per a aquesta nova edició. L’import de la inscripció és de 160 euros per equip.
El dissabte començaran les etapes en Casinos a les 8.00 hores i finalitzarà en San Antonio de Benagéber. El diumenge l’eixida serà a Loriguilla i l’arribada està prevista a L’Eliana sobre les 14.30hores. Els corredors poden conéixer tots els recorreguts així com el reglament complet i la forma d’inscriure’s en la pàgina web de la carrera.