El Castell de Benissanó va acollir la presentació de la 7ª edició de la Carrera dels Arbres i Castells.

L’emblemàtic edifici va ser testimoni de la posada de llarga d’esta prova per equips.

L’acte en el qual es va homenatjar a Toni Lastra, José Luis Lorente, Ricardo Íñiguez i el club esportiu Correcaminos per la seua dedicació i esforç en els inicis d’esta carrera, va comptar amb la presència de la presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria, Lola Celda; l’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro; les diputades autonòmiques Rosa Gil i Mercedes Caballero.

A més, els alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores i representants dels clubs van assistir a esta cita que espera convertir-se en un referent del panorama esportiu de la Comunitat. “Un dels objectius quan vaig accedir a la presidència d’este ens supramunicipal va ser crear llaços d’unió de la comarca i aconseguir que nasquera un sentiment de pertinença per a fer, encara més gran si cap, a la comarca. Per açò, és un orgull per a mi poder presentar la setena edició de la Carrera dels Arbres i Castells”, va explicar la presidenta de la Mancomunitat durant la seua intervenció.

foto-presidenta-mancomunitat

Carrera dels Arbres i Castells

El primer cap de setmana de novembre ve carregat d’emoció en la comarca de Camp de Túria. Després d’anys sense convocar-se, el 5 i 6 de novembre torna la Carrera dels Arbres i Castells. La Mancomunitat Camp de Túria reprèn el projecte iniciat per Toni Lastra, José Luis Lorente, Ricardo Íñiguez i el club Correcaminos.

La setena edició d’esta prova per equips recorrerà durant un cap de setmana 16 municipis de la comarca de Camp de Túria. Els equips tenen fins a diumenge que ve per a apuntar-se a la prova esportiva i poden fer-ho a través de la pàgina web www.carreraarbolesycastillos.com

El lliurament de dorsals es realitzarà divendres que ve 4 de novembre en el Castell de Benissanó. Els responsables de cada equip podran acudir a l’històric edifici i arreplegar les motxilles del corredor de tots els seus membres i els dorsals.

L’organització ha preparat per al diumenge una bo fi de festa. Els corredors i voluntaris podran degustar una paella geganta que es cuinarà en la Plaça Europa de l’Eliana on arribaran els últims corredors i finalitzaran la VII Edició de la Carrera dels Arbres i Castells.