La comarca de Camp de Túria va acollir aquest cap de setmana la VII edició de la Carrera dels Arbres i Castells.

Una prova per equips que va recórrer 16 municipis de la comarca en tretze etapes que es van disputar entre el dissabte i el diumenge.

25 equips van participar en l’edició que reprenia Mancomunitat Camp de Túria i que va ser iniciada per Toni Lastra, José Luis Lorente, Ricardo Íñiguez i el Club Correcaminos. El CEA Bétera va aconseguir acabar en primera posició la classificació general, la qual cosa li concedeix l’honor de portar el dorsal nombre 1 en la VIII edició. Després d’ells, l’equip Correleliana 1 i els corredors d’Atletisme Villar.

La fi de festa es va celebrar en la Plaça Europa de L’Eliana amb una paella geganta per a 600 persones. Les classificacions completes poden veure’s en la pàgina web de Top Run.

carrera-1

L’organització ja està treballant en la VIII edició de la Carrera dels Arbres i Castells i agraeix la col·laboració a tots els voluntaris i voluntàries que han fet possible l’edició del 2016 i com no, a tots els equips participants. A més, ha engegat un nou canal de comunicació en el qual espera rebre suggeriments per a millorar la prova de l’any que ve; poden enviar-se a info@carreraarbolesycastillos.com.

“Vull agrair personalment a tots els equips, als voluntaris dels clubs i els ajuntaments el treball de tots per a fer possible la VII edició de la Carrera dels Arbres i els Castells”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Mª Dolores Celda. “També vull demanar disculpes per les xicotetes fallades que hàgem pogut haver comès i animar a tots a participar en la pròxima edició en la qual ja estem treballant”, ha sentenciat Celda.