La Mancomunitat Camp de Túria està immersa ja en l’organització de la VIII edició de la Carrera dels Arbres i Castells. Després de reprendre esta prova esportiva l’any passat, Mancomunitat ha organitzat la VIII edició de la Carrera dels Arbres i Castells per al cap de setmana del 28 i 29 d’octubre.
Es tracta d’una prova esportiva per equips que no per relleus que recorrerà els 17 municipis de Camp de Túria. En esta nova edició es passarà per Domeño que en breu formarà part de la Mancomunitat Camp de Túria com a membre de ple dret.
La carrera que es disputa durant un cap de setmana i recorre els llocs més emblemàtics de Camp de Túria va ser iniciada per Toni Lastra, José Luis Lorente i Ricardo Íñiguez i recolzada pel Club Correcaminos.
En breu s’anirà informant del nou reglament i les dates per a inscriure’s. La nova prova així com el nou Circuit Camp de Túria, anterior Circuit Runners, es presentarà en la gala de l’esport que Mancomunitat ha organitzat per a divendres que ve 3 de març.

 

A les 19.00 hores, en el Saló Multiusos de Llíria, els guanyadors de totes les categories del Circuit Runners veuran recompensat el seu esforç. A més, es donarà a conèixer el nou calendari de carreres populars que durant tot el 2017 recorrerà els muncipis de Camp de Túria i els detalls de la Carrera dels Arbres i Castells.