La Mancomunitat Camp de Túria va fer lliurament ahir a la vesprada dels premis de l’II Concurs TecnOK 2016. Amb aquest concurs es pretén que els alumnes dels instituts de la comarca utilitzen la paraula per a crear microrrelats relacionats amb les noves tecnologies.
“Amb aquest concurs pretenem la promoció del bon ús de les noves tecnologies ja que un ús adequat de les mateixes ens acosta a un món virtual des d’on compartir, aprendre i comunicar amb uns altres”, ha explicat en el seu discurs de lliurament de premis la presidenta de la Mancomunitat, Mª Dolores Celda.
Així mateix, ha volgut agrair “als professors i professores dels departaments de Llengua Castellana i Llengua Valenciana la seua implicació i interès en aquesta proposta i dirigint als participants”.
El jurat dels premis Tecnok 2016 ha estat format per les següents persones: Esther Ciscar Cuñat, coordinadora de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Mancomunitat Camp de Túria; Alicia Fabregat Rodríguez, psicòloga de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Mancomunitat; Isabel Padilla Carmona, Cap del Departament de Llengua Castellana i Literatura de l’IES Laurona de Llíria; Claudi Benlloch Monzó, director de l’IES Camp de Túria de Llíria i professor de Llengua Valenciana i Álvaro García Hernández, guanyador del Premi de Literatura Juvenil Gran Angular 2016 amb la seua obra ‘León Kamikaze’.
En el concurs en el qual han participat més d’una vintena de microrrelats, el primer premi ha sigut per a l’estudiant Lola Martínez Porter amb l’obra ‘Via ràpida’ del Centre Educatiu IALE sota la supervisió de la professora Vanessa Pérez Muñoz. La presidenta de la Mancomunitat li ha fet lliurament d’un diploma acreditatiu i un IPAD. El segon premi ha sigut para Anna Muñoz Murgui, amb el microrrelat ‘La Finestra’ del centre IES Camp de Túria i dirigida per la seua professora Isabel Agustí Santes. Mª Dolors Celda li va lliurar un diploma acreditatiu i un EBOOK. I l’obra ‘Inseguretats’ de Paula Martínez Perpiñá del centre educatiu IALE i acompanyada pel seu professor Eduardo Blanquer Espert es va alçar amb el tercer lloc. La presidenta de la Mancomunitat li va fer lliurament del seu  diploma i d’un MP4 com a regal.
Per a finalitzar l’acte es va fer lliurament de diplomes a tots els participants. I de la mateixa manera, Mª Dolores Celda va donar per convocada la III Edició dels Premis Microrrelat TecnOK.