La Mancomunitat Camp de Túria ha presentat aquest migdia en l’Oficina d’Informació del Patronat de Turisme de València la publicació titulada ‘Tradicions en els nostres pobles’. El llibre, elaborat per María de Manuel de l’Àrea de Turisme de l’ens supramunicipal, té el propòsit de mostrar tota l’oferta turística i cultural de la comarca.

L’acte ha estat presidit pel Gerent del Patronat Provincial de Turisme, Pau Pérez i per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda. En la presentació també han estat presents diferents alcaldes i alcaldesses de la comarca.

“És tot un orgull poder presentar avui aquesta publicació que permetrà conèixer més encara tots els encants de la comarca de Camp de Túria”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

El llibre ‘Tradicions en els nostres pobles’ està estructurat en diferents parts. La primera d’elles és sobre Patrimoni històric artístic i natural. A est li segueix l’apartat de Festes a Camp de Túria, també es poden trobar detalls sobre Gastronomia i Artesania i sobre els Parcs Naturals del Túria i La Calderona. Finalment, es pot trobar en la publicació un apartat d’activitats en la naturalesa, els detalls del transport públic en la comarca i els llocs on poder allotjar-se.

D’altra banda, en els pròxims dies es va a engegar una APP amb el nom ‘Coneix Camp de Túria’. Una nova plataforma en la qual els usuaris podran trobar en diferents idiomes (castellà, valencià, anglès, francès i alemany) una gran base de dades dels punts d’interès dels diferents municipis que componen Mancomunitat Camp de Túria. En l’aplicació els usuaris podran trobar més de 200 punts d’interès repartits per tota la comarca; 50 rutes i més de 70 esdeveniments festius.

La presidenta ha explicat que “les noves tecnologies posen a l’abast d’un major nombre de visitants els magnífics racons que tenim en la comarca. Gràcies a l’engegada de l’APP qualsevol persona podrà recórrer els nostres pobles i conèixer els llocs més emblemàtics de la zona a través d’una aplicació de mòbil molt fàcil d’usar”.

La Mancomunitat Camp de Túria mostra els seus encants des d’avui i fins al dissabte en l’espai que cedeix setmanalment el Patronat Provincial de Turisme. El municipi de Casinos comparteix el lloc amb l’ens supramunicipal.